MAKARON ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I SEREM LAZUR

MAKARON ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I SEREM LAZUR

MAKARON ZE SZPINAKIEM, POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I SEREM LAZUR

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 13 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: 300-350 g makaronu kolanka, 450 g mrożonego szpinaku, większy ząbek czosnku, 100 g sera Lazur (u mnie srebrzysty, można również użyć błękitnego), 6 pomidorków koktajlowych, 3 czubate łyżki śmietany, 20 g startego na drobnych oczkach sera Grana Padano (opcjonalnie), sól, pieprz, papryka słodka, szczypta gałki muszkatołowej, 1-2 łyżki masła. Przygotowanie: Makaron gotuję w osolonej wodzie, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.