Historia paprykarza szczecińskiego sięga lat 60 zeszłego wieku, kiedy to ów paprykarz miał być pomysłem na zagospodarowanie rybich odpadów. Pamiętam puszki z czerwoną etykietą i ten wspaniały smak. Dziś paprykarz z puszki już mi tak nie smakuje, to już nie jest ten sam paprykarz, dlatego postanowiłam odtworzyć tamten smak z dzieciństwa. Metodą prób i błędów opracowałam własną recepturę na domowy paprykarz i pysznie go zajadając myślę sobie "wiem co jem". 0,5 kg filetów z mintaja lub innej r... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...