Pasta z zielonego groszku

Pasta z zielonego groszku

Pasta z zielonego groszku

Składniki: – 400 g zielonego groszku – 1 ząbek czosnku – 1/2 szklanki listków świeżej mięty – oliwa z oliwek – 1 łyżka soku z cytryny – sól, świeżo mielony pieprz do smaku Przygotowanie: Groszek gotuj w osolonej wodzie do miękkości. Dokładnie odcedź i przelej zimną wodą. Przełóż do pojemnika blendera. Dodaj listki mięty, ząbek czosnku, sok z cytryny oraz dopraw solą i pieprzem. Wszystko zmiksuj, aż do rozdrobnienia składników. Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek. Ponownie miksuj,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję