Makaron ze szparagami i cukinią

Makaron ze szparagami i cukinią

Makaron ze szparagami i cukinią

Składniki /2 porcje: –  150 g makaronu penne –  6 szparag –  ½ małej cukinii – 4 łyżki jogurtu naturalnego bez laktozy – 4 łyżki startego parmezanu – 1 mała cebula – 1 łyżka masła – sól i pieprz Przygotowanie: Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Warzywa myjemy. Cukinię ścieramy na tarce o grubych oczkach. Odrywamy twarde końcówki szparag  same pod wpływem zgięcia pękną w odpowiednim miejscu). Obieramy cebulę i drobno siekamy. Na rozgrzanej patelni rozpuszczamy 1 łyżkę masła i dodajem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu I LOVE LIFE

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.