Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Póki jeszcze chłodniej proponuję zupę meksykańską:  ostrą, aromatyczną i pożywną. pół kg mięsa mielonego z szynki po pół papryki czerwonej, żółtej i zielonej dwie suszone papryczki chili 2 ziemniaki (chociaż z trzy też nie byłoby za dużo) puszka fasoli czerwonej puszka kukurydzy 2 cebule bulion wieprzowy około 2 l pół łyżeczki kuminu pół łyżeczki papryki słodkiej pieprz, sól olej  Mięso podsmażamy na oleju z dodatkiem papryki słodkiej, dodajemy cebulę pokrojoną w talarki i podsmażamy. W garnku albo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Humanistka w kuchni

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję