Sałatka , która idealnie sprawdzi się na drugie śniadanie w pracy. Smaczna, sycąca i zdrowa dzięki składnikom. 1 awokado 1 czerwona cebula 200 g ugotowanej cieciorki 1 pomidor malinowy sok z 1/2 cytryny 3 łyżki posikanej pietruszki, lubczyku lub bazylii 2- 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz czarny Czerwoną cebulę pokroić w drobną. Pomidora sparzyć, ściągnąć skórkę i pokroić w kostkę. Awokado, obrane ze skórki również pokroić w kostkę. Cieciorkę wypłukać na sicie pod bieżącą wodą. Wszystkie przygotowane składn... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.