Rafaello na krakersach z jeżynami
Rafaello na krakersach z jeżynami
Ciasto, które nie wymaga pieczenia, bo przygotowałam je na krakersach. Sprawdzają się w słodkich deserach rewelacyjnie, pomimo tego, że są słone. Sól jest praktycznie niewyczuwalna, a krakersy są znacznie lżejsze od zwykłych herbatników. Przełożone masą kokosową i z leśnych jeżyn tworzą przepyszny kawałek ciasta :) 1 1/2 opakowania krakersów świeże jeżyny KREM JEŻYNOWY: 500 g jeżyn 1/4 szklanki cukru 2 łyżeczki żelatyny 2 łyżki zimnej wody 1 szklanka śmietanki kremówki 30% KREM KOKOSOWY: 200 g białej czeko... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam
Autor
KuchniaMniam
Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kokosowe, krem, ciasto, ciastka kremówki, czekolada, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto z kremem, ciasta z kremami, herbatniki, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, biała czekolada, mus, deser, desery, ciasto kokosowe, gorąca czekolada, krem czekoladowy, ciasta z masa, ciasto na herbatnikach, drugie danie, dania na gorąco, ciasto z musem czekoladowym
Inne przepisy z https:KKuchniaMniam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję