Bardzo smaczna sałatka z tuńczykiem, którą można zjeść na ciepło lub zimno. Parę składników, a coś zdrowego i sycącego będziemy mieć na kolację lub na lunch do pracy. 1 brokuł 1 jajko 1 pomidor 100 g twarogu wędzonego 1 puszka (185 g) tuńczyka Princess w oleju DRESSING: 3 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny szczypta cukru pieprz czarny mielony sól suszony tymianek Przygotować dressing rozcierając z sobą wszystkie podane składniki. Jajko ugotować na twardo. Brokuł podzielić na różyczki i wrzucić na osolo... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.