Nadmiar szpinaku zebranego latem i schowanego do zamrażarki, wymaga stopniowego wykorzystywania. Dlatego bez zastanowienia postanowiłam użyć go do szpinakowej zupy/kremu (zwał jak chciał), który wzbogaciłam białkiem konopnym i awokado. Całość dawała naprawdę świetny efekt. Ostatni tydzień był wyjątkowo ciężki, jeśli chodzi o naukę. Jestem zmęczona, wręcz wyczerpana. Pozwólcie, że nie będę się rozpisywać i ucieknę nareszcie odpocząć. Złapać oddech. SKŁADNIKI: 200g szpinaku (u mnie mrożony) awokado łyżka biał... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...