Przepis na : obiad
Nie zrobię tradycyjnych pierogów. Ani z mięsem, ani z serem, nawet zgrzytam zębami na wigilijne z kapustą i grzybami. Ale każdy inny wsad do ciasta pierogowego i owszem, bardzo chętnie. Od tygodnia „chodziły za mną” pierogi z bobem i to był strzał w dziesiątkę. Wszyscy solidarnie wciągaliśmy dzisiejszy pierogowy obiad, zachwycając się smakiem. Będę nieskromna – dla nas NIEBO W GĘBIE Składniki na ok. 35-40 pierogów: CIASTO: To wg mnie najlepsze ciasto na pierogi. Elastyczne, delikatne... czytaj dalej...
Dlaczego kolejny blog kulinarny?
Z wygody! I przyszłościowego myślenia!
Kiedy będę już stara i zmęczona wiecznym waleniem w garnki, poproszę swoje córki, aby odpaliły stronę gutfut.pl, pokażę paluszkiem co chcę dostać dzisiaj na obiad i w spokoju pójdę oglądać po raz 2.543.739 „Gotowe na wszystko” na przemian z „Przyjaciółmi”. Proste? Proste! :P :)