Uwielbiam zupy kremy, naprawdę wystarczy obojętnie jaką zupę warzywną zblendować, podbajerować przyprawami i mamy super zupę, czasami kolor może bycz szary ale smak rekompensuje. Wykopywałam ostatnie warzywa w ogródku i tym sposobem mam hurtowe ilości pietruszki, a że uwielbiam ja pieczoną to zrobiłam zupę, jak rzadko to się zdarza jeśli chodzi o zupy których nie zna Miśka była zachwycona. Składniki na 4 porcje: około 1 kg korzenia pietruszki 1 por lub 2 cebule pół litra mleka (użyłam ryżowe) łyżeczka soli łyże... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...100 % weganka