Bezglutenowe wegańskie kofty z kapusty pekińskiej
Bezglutenowe wegańskie kofty z kapusty pekińskiej
Jeżeli smakują Wam klopsiki a’la Ikea z mojego przepisu to te dzisiejsze pokochacie równie mocno. Głównym ich składnikiem jest kapusta pekińską, którą należy mocno zmorzyć (wymiętolić, wygnieść) alby puściła sok, dzięki temu zabiegowi do klopsików nie trzeba już dodawać innych płynów, są wilgotne ale zwarte jednocześnie. Można je usmażyć lub upiec. Po przygotowaniu można je przechowywać w lodówce kilka dni (lub zamrozić). Kofty podałam z sosem pomidorowym, na który przepis podam oddzielnie, bo jest na tyle ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu greenscarf
Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
becky greenscarf
100 % weganka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, kapustą, kapusta pekińska, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, bezglutenowe, wegańskie, klopsy
Inne przepisy z greenscarf
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję