Pikantne pulpeciki z fetą
Pikantne pulpeciki z fetą
Tym razem bez wsparcia historycznego, bo po rumcajsowemu. Delikatne, lekko pikantne pulpety w smaku przywodzą na myśl okolice Grecji, albo Turcji. Składniki: 500g mielonej wieprzowiny 250g sera feta 5 ząbków czosnku 2 czerwone papryczki chilli 2-3 łyżeczki posiekanej natki pietruszki łyżeczka mieszanki ziół prowansalskich spora szczypta pieprzu cytrynowego bułka tarta olej Przygotowanie: Fetę miksujemy z czosnkiem, papryczkami chilli i odrobiną oleju na gładką pastę. Dodajemy do mięsa i dokła... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj z Rumcajsem
Autor
Rumcajs
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, feta, mielone, bułki, ser feta, mięso, ser, pulpeciki, pasta, kuskus, pasty, ryż, pulpety, wieprzowina, cytryna, ryż smażony, mięso mielone, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia
Inne przepisy z Gotuj z Rumcajsem
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję