Guacamole to meksykańska pasta składająca się z dojrzałego awokado , soku z limonki oraz soli. Popularnymi dodatkami do pasty często są czosnek, pomidory czy pikantna papryczka chilli. Meksykanie guacamole podają z chipsami z kukurydzianej tortilli. Ja moją pastę przygotowałam na śniadanie, oprócz składników podstawowych znajdują się w niej pomidorki koktajlowe oraz rzodkiewka z mojego foliaka. Ze świeżutkim pieczywem smakuje pysznie. Zachęcam do wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Skł...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubimy gotować i dzielić się przepisami