Przepis na : obiad
2 udźce z indyka z kością ok 1 kg 1 cebula 500 g śliwek węgierek szczypta chili w płatkach sól pieprz 1 łyżeczka cukru majeranek oregano 1 łyżka octu balsamicznego 2 łyżki oliwy pieprz ziołowy Uda z indyka umyć, wyjąć kości , nasmarować oliwą, posolić i posypać grubo pieprzem ziołowym. Zwinąć i przy pomocy sznureczka uformować dwie rolady. Oblać oliwą i octem, posypać pieprzem i odstawić na ok 2 godziny. W garnku przyrumienić cebulę, dodać wydrylowane i pokrojone w kostkę śliwki i przyprawy, następnie zagotować j... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...