Co prawda sezon dyniowy już dawnooooooooooo za nami, ale ja jeszcze mam widoczne na zdjęciach 2 dynie do wykorzystania. Hokaido całkiem dobrze się przechowuje w domowych warunkach i nie tylko Jesenią, można się cieszyć jej smakiem. Łamię tutaj trochę motto bloga " kuchnia w zgodzie z porami roku", ale musicie mi wybaczyć, bo cieszy mnie fakt ich posiadania w marcu. Zresztą podobna sałatkę do tej też robiłam w marcu ubiegłego roku. Zatem tradycji stało się zadość. Do przepisu użyłam oleju z ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.