Dlaczego warto gotować na parze?
Dlaczego warto gotować na parze?
Do gotowania na parze przekonały mnie argumenty zdrowotne. Ale jak się potem okazało te smakowe utwierdziły mnie w przekonaniu, że to właśnie tak warto przygotowywać obiad. Smaczny #ObiadBezMięsa Marchewka, kalafior i brokuły to trzy najlepsze moim zdaniem warzywa do gotowania na parze. Stałem się ich fanem, bo przygotowane w ten sposób smakują o niebo lepiej niż jakkolwiek inaczej. W sumie nie powinno to dziwić. Oto 3 argumenty na to, dlaczego warto gotować na parze? Lepszy smak, to nie żart: – w końcu n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fleksitarianizm.pl
Autor
Fleksitarianizm
Jestem fleksitarianinem, czyli ograniczam spożycie mięsa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
brokuły, kalafior, obiad, brokuł, cytryna, kalafiorem, imbir
Inne przepisy z Fleksitarianizm.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję