Pstrąg nadziewany pomidorami

Pstrąg nadziewany pomidorami

Pstrąg nadziewany pomidorami

25 min Przepis na szybkie i proste danie rybne. Pstrąg pieczony w piekarniku, z dodatkiem pomidorów, ziół i cebuli. Czas przygotowania i ilość porcji 2 porcję, około 25 minut. Produkty 2 pstrągi patroszone, 2 pomidory, 1 cebula, ryż, masło, zioła prowansalskie, pieprz, sól. Przygotowanie Rybę umyj. Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem i włóż do niego rybę. Do wnętrza ryby włóż plasterek masła, przypraw solą i pieprzem. Pomidory pokrój w kostkę, a cebulę w piórka. Część warzyw włóż w środek ryby, a resztę na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fit&Fast Kitchen

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

fitandfastkitchenfitandfastkitchen

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, przepisy fit, fit, pstrag, ryż, makrela, diety, lekkie sałatki, sałatka, dieta, sałatki, sałatka z makrelą, salatka z jajkiem, sałatka z pomidorem, ryż z warzywami, sałatka z ryżem, szybkie sałatki, szybka sałatka

Inne przepisy z Fit&Fast Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.