Nieskomplikowana ale bardzo smaczna. Jej lekko kremowy smak przekonał mojego dziecko do zjedzenia trzech porcji. Składniki 1 podwójna pierś z kurczaka ok. 10-15 liści szpinaku 1 puszka zielonego groszku Bonduelle 3-4 ziemniaki przyprawa do kurczaka 1 serek topiony 2,5 l wody 1 liść laurowy 2 ziela angielskie sól pieprz 2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżka mąki (ewentualnie) natka pietruszki 1. Pierś z kurczaka kroimy w cienkie plastry lub kostkę. Dokładnie obtaczamy w przyprawie z kurczaka i oleju. Odstawiamy na g... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...