Orzechowa pasta do warzyw

Orzechowa pasta do warzyw

Orzechowa pasta do warzyw

To bardzo smaczny i oryginalny dodatek do warzyw na ciepło. Aromatyczna pasta wzbogaci smak marchewki, brokułów czy fasolki szparagowej. Proponuję ugotować warzywa na parze, zachowaj więcej witamin. Składniki 50 g wyłuskanych orzechów włoskich 2-4 łyżek poszatkowanej natki pietruszki 50 g … Czytaj dalej → czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Dieta na pamięć i koncentrację

Problemy z pamięcią i koncentracją mogą wynikać w szczególności z tego co spożywamy. Podczas wzmożonego wysiłku naszego mózgu, potrzebuje on dużej ilości glukozy, gdyż podczas nauki pracuje on na podwyższonych obrotach.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.