O tej babce czytałam już dawno i zawsze były super opinie. Żałuję, jak bardzo żałuję, że tak długo zwlekałam z jej upieczeniem. Babka jest pyszna, puszysta i delikatna jak obłoczek. Robi się ją bardzo prosto. Jestem pewna, że na stałe zagości u nas, a na Wielkanoc będzie na 100%. Jedynym minusem tej babki jest to, że mimo ogromnej chęci na zjedzenie musi całkowicie wystygnąć. Ale warto poczekać, aby potem delektować się tą pyszną babką. Wpis powstał dzięki współpracy z firmą ZMJelonki . Jeśli jeszcze nie miel... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...