Pyszny i bardzo prosty sposób na pieczoną karkówkę, choć w tym przypadku kalorii lepiej nie liczyć Składniki: 4 plastry karkówki 2 cebule sól morska, pieprz, pieprz ziołowy, papryka ostra 3 łyżki majonezu (light) Przygotowanie Karkówkę myjemy, osuszamy i obficie posypujemy przyprawami. Mięso najlepiej odstawić na kilka godzin do lodówki. Następnie smarujemy każdy plaster majonezem i układamy w worku do pieczenia. Do worka wrzucamy pokrojoną w plasterki cebulę, zawiązujemy i pieczemy około półtorej godziny w temp...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...