Przepis na : deser
Nie od dziś wiadomo, że mięta i czekolada to smakowite połączenie Tym razem proponuję czekoladowe ciasto z orzeźwiającą, miętową masą budyniową i agrestową bitą śmietaną. Składniki: Biszkopt: 3 jajka 100 g cukru 100 g mąki łyżeczka proszku do pieczenia łyżka kakao łyżka masła 80 g czekolady gorzkiej Masa miętowa: 180 g miętowych landrynek 1/4 szklanki wody 2 budynie śmietankowe 2 i 1/2 szklanki mleka 2 łyżki cukru 200 g masła Masa śmietanowa: 2 galaretki agrestowe 400 g śmietany 30% Ponadto: 20 g czekolady gorzk...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...