Pasztet dyniowy z cieciorką czyli Niedzielne Milenie odc.44

Pasztet dyniowy z cieciorką czyli Niedzielne Milenie odc.44

Pasztet dyniowy z cieciorką czyli Niedzielne Milenie odc.44

Jeśli kolor pomarańczowy już się Wam znudził i nie możecie patrzeć na dynie powiedzcie!  Ja póki co żywię się dyniowymi produktami i dynię zawsze mam pod ręką :) Dzisiaj zapraszam na pasztet dyniowy, robiony trochę w myśl działań recyklingowych, trochę z tego co pod ręką. Pasztet dyniowy z cieciorką 1/2 dyni Hokkaido (bez części z pestkami), pokrojonej na 4 kawałki 2 marchewki, obrane i pokrojone na 4 części ząbek czosnku pół cebuli pół puszki ciecierzycy 2 łyżki kaszy manny jajko opcjonalnie łyżeczka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, pasztet, chleb, pieczywo, kasza, ogórki kiszone, ogórki, chleb mieszany, bez pieczenia

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.