Jeśli kolor pomarańczowy już się Wam znudził i nie możecie patrzeć na dynie powiedzcie! Ja póki co żywię się dyniowymi produktami i dynię zawsze mam pod ręką :) Dzisiaj zapraszam na pasztet dyniowy, robiony trochę w myśl działań recyklingowych, trochę z tego co pod ręką. Pasztet dyniowy z cieciorką 1/2 dyni Hokkaido (bez części z pestkami), pokrojonej na 4 kawałki 2 marchewki, obrane i pokrojone na 4 części ząbek czosnku pół cebuli pół puszki ciecierzycy 2 łyżki kaszy manny jajko opcjonalnie łyżeczka ... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)