
Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane – przygotowujecie na codzienne śniadani czy to danie zarezerowane jest tylko na imprezy i święta? Jajka faszerowane awokado to smaczna i zdrowa przystawka, sycąca na długo. Warto je przygotować nie tylko na Wielkanoc. PRZEPIS NA JAJKA FASZEROWANE AWOKADO Składniki na jajka faszerowane awokado: 5 jaj ugotowanych na twardo – zobacz jak 1 awokado dojrzałe – zobacz co zrobić by awokado dojrzało 2 łyżki majonezu – przepis sól pieprz do dekoracji kiełki lucerny – zobacz jak wyhodowa... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...