Jajko na miękko / Air Fryer

Jajko na miękko / Air Fryer

Jajko na miękko / Air Fryer

  WYKONANIE  Jajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy do szuflady nastawiamy program Air fry ustawiamy  czas 8 minut temperatura 180 stopni po ośmiu minutach wyświetli się napis cool w tym momencie wyjmujemy lajko i topimy w zimnej wodzie na 4 minuty. Jajko jest gotowe. Czas i temperatura jakie podałem mogą się różnić w innych frytkownicach, więc moje wskazania proszę potraktować jako orientacyjne.  W tym wypadku tu bardziej chodzi o pomysł-przykład co można zrobić w frytkownicy bezt... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Autor

Jacek WiertelJacek Wiertel

Domowy wyrób.Coś do chleba i talerza.
Strona poświęcona przede wszystkim wyrobom wędlin domowych i jej sposobach produkcji.Można tu będzie znaleźć przepisy i zdjęcia wędlin wędzonych,pieczonych, szynkowarowych i dojrzewających.Oraz innych potraw które cenimy za ich smak i wygląd.

Inne przepisy z Domowe wyroby.Coś do chleba i talerza.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.