Pyszna i soczysta rolada z ciasta francuskiego ze szpinakiem i mięsem mielonym . Składniki : Ciasto francuskie 375 g 200 g mrożonego szpinaku 1 cebula 1 ząbek czosnku 2 jajka olej pieprz, sól Przygotowanie: Cebulkę i czosnek obieram i drobno siekam . Podsmażam na patelni, dodaję mrożony szpinak i duszę aż szpinak się rozmrozi . Ostawiam do ostygnięcia . Następnie mięso mielone , szpinak z cebulką mieszam, dodaję jajko i przyprawiam solą i pieprzem . Ciasto francuskie rozwijam i nakładam farsz : *ciasto układam ... czytaj dalej...
Cześć, nazywam się Dominika i od niedawna prowadzę bloga ,,domowakuchnia-umamy,, Założyłam bloga, ponieważ kocham gotować i z czysta przyjemnością będę dzieliła sie swoimi przepisami z Wami :)