
Czerwony barszczyk W tym odcinku mama Agnieszka razem z Amelką pokazują krok po kroku, jak ugotować aromatyczny, klarowny i intensywnie czerwony Barszcz wigilijny na burakach z dodatkiem wywaru z suszonych grzybów i zakwasu. 🥣✨ Idealny do uszek, pierogów i na klasyczną kolację wigilijną. Delikatny w smaku, piękny w kolorze i pełen świątecznego aromatu! 🎄 👉Jak zrobić czerwony barszczyk wigilijny❓ Zapraszamy na przepis na ... czytaj dalej...

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...
Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.