Udziec z indyka pieczony z masłem
Udziec z indyka pieczony z masłem
Przepis na : obiad
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Mięso jest miękkie, soczyste i delikatne. Doskonale smakuje na ciepło, jak i po ostygnięciu, więc może stanowić element pysznego obiadu lub kanapki. Przepis nie jest skomplikowany, ale czasami prostota jest najlepsza. 1,5-1,7 kg udźca z indyka 3 ząbki czosnku 20-30g masła 1/2 szklanki wody majeranek papryka ostra w proszku sól, pieprz ziołowy Z udźca usunąć kość. Umyte oraz osuszone mięso dokładnie natrzeć przyprawami (papryk... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, papryka, mięsa pieczone, obiad, sosy, indyk, kanapki, polewa
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję