
Śledzie połączone z warzywami i słodko-kwaśnym sosem to propozycja, która doskonale sprawdzi się przy każdej okazji. Są naprawdę pyszne, a przyznam, że nie jestem wielką miłośniczką śledzi. Te bardzo lubię, więc gorąco Wam polecam! 500g solonych filetów śledziowych 2 cebule 1 marchewka (duża) 1/2 papryki czerwonej 1/2 papryki zielonej 200 ml wody około 200g koncentratu pomidorowego, 3 łyżki pikantnego ketchupu (płaskie) 3 łyżki miodu 2-3 łyżki octu (u mnie zazwyczaj winny) 1 listek laurowy 2 ziarna zie... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...