Sałatka jest przepyszna i ekspresowa w przygotowaniu, a najwięcej czasu zajmuje w niej... gotowanie jajek... Idealnie sprawdzi się jako pożywna przekąska, na imprezę czy wizytę niepodziewanych gości. U mnie znika w każdej sytuacji. Polecam! 250g fasolki szparagowej w zalewie 2 jajka 1 puszka łososia (u mnie w wodzie, ale może być w oleju; można użyć też tuńczyka lub makreli) 1/2 puszki kukurydzy Dodatkowo: 1-2 łyżki majonezu sól, pieprz Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. Fasolkę, łosos... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...