Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Pasta pieczarkowo-jajeczna z żółtym serem

Lubicie pasty kanapowe? Jeśli tak, to dobrze trafiliście! Połączenie pieczarek, jajek i żółtego sera jest rewelacyjne. Niby nic wymyślnego, ale naprawdę super smakuje i bardzo szybko znika. Pasta idealnie nadaje się jako smarowidło do pieczywa, a ja ją uwielbiam nawet podjadać prosto z miseczki - jak też ostatnio z piramidkami Popcrop . Oczywiście jeśli zostanie kilka sztuk w paczce, bo razem z mężem uwielbiamy takie chrupiące przekąski. I zresztą nasi goście też. Więcej o piramidkach napisałam tu - klik . P... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.