Przepis na : obiad
Tak przygotowany kurczak może być nie tylko ekspresową propozycją na świąteczny obiad, ale również idealnie sprawdzi się w dowolny dzień roku. Udka smakują naprawdę rewelacyjnie, są miękkie i delikatne. Suszona żurawina nadała im wyjątkowego smaku oraz lekkiej słodyczy, która wspaniale komponuje się z soczystym mięsem. Polecam! Ps. To jest mój autorski, sprawdzony przepis, ale jeśli macie ochotę na więcej inspiracji to zajrzyjcie na stronę Ambition - klik . 2 ćwiartki z kurczaka 1/2 łyżeczki soli ziołowej 1/2... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...