Przepis na : śniadanie
Ekstra kremowa jajecznica z czosnkiem niedźwiedzim podana ze szparagami, musem z serka sałatkowego i prażonymi pistacjami. No mi nic więcej nie potrzeba na wiosenne śniadanko! :) Składniki (1 porcja): 6 szparagów 1 łyżeczka oliwy z oliwek 1 łyżeczka masła 3 jajka 1 duża łyżka masła z czosnkiem niedźwiedzim 90 g sera sałatkowo-kanapkowego (typu feta) 50 g jogurtu naturalnego sól, pieprz garść pokruszonych pistacji Ser sałatkowy miksujemy mikserem przez 2 minuty razem z jogurtem. Doprawiamy sporą ilością świeżo ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...