Ja tam nie pogardzę żadną sałatką. Zresztą ogólnie nie gardzę jedzeniem :D I wiele sałatek będzie mi bardzo bardzo smakować, ale wygrywa u mnie prostota. Sałatka żydowska jest moją naj naj! No mogę na śniadanie, obiad i kolację :) Składniki (3 porcje): 5 jajek 5 średnich ziemniaków 3 kopiaste łyżki majonezu 1 czerwona cebula 2 łyżeczki musztardy francuskiej 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżka posiekanego szczypiorku (opcjonalnie) sól, pieprz Ziemniaki ugotuj w mundurkach, wystudź i obierz ze skórki. Jaj... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...