
Mrożona herbata zrobiona w domu, bez kilogramów cukru i polepszaczy smaku jest fantastyczna! Naprawdę warto ją przygotować. Wystarczy jedno podejście, a już nigdy nie kupicie gotowca :) SKŁADNIKI (ok 1,5 l) 4 torebki dobrej czarnej herabty 3 brzoskwinie lub nektarynki 1 limonka 1 cytryna syrop z kwiatów czarnego bzu SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotowujemy 1,5 litra wody i zalewamy herbatę. Odstawiamy na 2-3 min. Brzoskwinie i cytrysy kroimy plastry i wrzucamy do gorącej herbaty. Po ok. 5 minutach wyjmujemy torebki i p... czytaj dalej...

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...