Przepis na : obiad
Muszę przyznać, że nie jestem fanką serów pleśniowych, ale jak już kiedyś pisałam, w kuchni trzeba wszystkiego spróbować. Tak też było w przypadku sera gorgonzola. Muszę przyznać, że jego smak pozytywnie mnie zaskoczył i postanowiłam wykorzystać zakupiony kawałek sera do zrobienia pysznego kurczaka w sosie serowym z dodatkiem pieczarek i śmietany. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Inspiracja: Delusional world of trine . Składniki: 1 podwójny filet z piersi kurczaka (około 400 g) 200 g pi... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...