Przepis na : obiad
Kiedy nie mam zbyt wiele czasu na przygotowanie obiadu, sięgam zazwyczaj po filet z kurczaka, który zawsze znajdę u siebie w lodówce. Przyrządzam z niego szybki sos, który podaję z makaronem lub ryżem. Taki też jest dzisiejszy mój przepis na aromatycznego kurczaka w sosie czosnkowo-koperkowym z dodatkiem pieczarek: prosty, szybki i smaczny. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 300 g filetu z piersi kurczaka 200 g pieczarek 1 cebula 3 ząbki czosnku 250 ml śmietanki 30% pęczek koperku przyp...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...