Pulpety w sosie pieczarkowym
Pulpety w sosie pieczarkowym
Przepis na : obiad
Pulpety w sosie pieczarkowym z marchewką. Pyszny, tani i łatwy obiad. Pulpeciki mięsne z wołowiny (lub innego mielonego mięsa) w sosie pieczarkowym. Podawane np. z kaszą i buraczkami, ziemniakami i marchewką z groszkiem. Pyszne danie dla całej rodziny. Tarta marchewka wzbogaca smak sosu pieczarkowego. Polecam też przepis na Pulpety drobiowe w sosie cytrynowym . Klopsiki ze szpinakiem w sosie śmietankowym Składniki na pulpety w sosie pieczarkowym z marchewką: 500-600 g mięsa wołowego mielonego 1 jajko 4 łyż... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Autor
JStraga
Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, tarta, pulpety, sos pieczarkowy, mielone, buraczki, bułki, pieczarki, mięso, ziemniaki, mięso mielone, obiad, wołowina, pulpeciki, rosół, ryż, szpinak, cytryna, tani obiad, dania mięsne
Inne przepisy z Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję