Najlepszy przepis na Ajvar i najprostszy. Co to jest Ajvar? To pasta z pieczonej papryki z dodatkiem bakłażana. Pewnie zdążyliście zauważyć, że w naszej kuchni bardzo często jest używany Ajvar / ajwar. Jak nie mam czasu to kupuję gotowy. Ale najczęściej robię Ajvar sama. A kto zna najlepszy przepis na Ajvar? Ile kucharek tyle ajvarów. Jak spośród tych wszystkich przepisów wybrać najlepszy? Najlepiej ten sprawdzony, albo wypracowany na swój sposób i smak! Mam swój ulubiony, najprostszy przepis, prosty i szy... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci