Ja zrobić domowy twaróg? Odpowiedź znajdziecie w ty poście Od 2 tygodni jestem posiadaczką grzybka tybetańskiego vel grzybka kefirowego. Dzięki niemu przygotowuję codziennie domowy kefir, a za jego sprawką sama robię pyszny twaróg z mleka i kefiru. Taki domowy twaróg jest dużo lepszy od twarogu sklepowego, gdyż nie ma nic lepszego niż twaróg hande made. Twaróg domowy nie jest jedynym serem, który przygotowuję, znajdziecie przepisy na: ser smażony z suszonymi pomidorami Ser smażony z kminkiem Serek topiony (domowy) Lab... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Blog kulinarny z przepisami i autorskimi zdjęciami, czyli najsmaczniejsze miejsce w sieci