Pasta koperkowa

Pasta koperkowa

Pasta koperkowa

Domowa pasta do kanapek, warzyw, krakersów, chipsów, frytek, tostów, na śniadanie, na kolację, do grilla itd.. Dość ostra ze względu na proporcję czosnku i papryki, a specyficzny zapach koperku trzeba po prostu lubić :) Proporcje na około 300 ml pasty. 200 gram serka do kanapek 1 pęczek koperku 2 płaskie łyżki gęstego jogurtu 1 średni ząbek czosnku 1 łyżeczka pieprzu ziołowego 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1/2 łyżeczki soli Koperek umyć, grubo posiekać i przełożyć do wysokiego naczynia, ewentualnie zostawić pół łyże... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwony Gupik

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.