Sałtaka makaronowa z surimi
Sałtaka makaronowa z surimi
Składniki:
250 dag makaronu kokardki
300-400 g paluszków krabowych
2 średnie czerwone cebule
1 ogórek szklarniowy
puszka kukurydzy
pęczek koperku
4 łyżki majonezu
2 łyżki jogurtu naturalnego
2 łyżeczki musztardy sarepskiej ostrej
Wykonanie:Makaron gotujemy al dente i pozostawiamy do wystygnięcia. Paluszki krabowe kroimy w półokrągłe kawałeczki, ogórka w kostkę, cebulę w piórka. Koperek drobno siekamy. Wszystko razem wrzucamy do miski, dodajemy kukurydzę i mieszamy.Z majonezu, jogurtu i musztardy p... czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka
Autor
CzerwonaPorzeczka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czerwona porzeczka, majonez, makaron, koperek, ogórki, cebula, jogurt, ogórek, makarony, sosy, jogurtu, porzeczki, czosnkowy, siekane, sałatki, sos czosnkowy, sos do makaronu
Inne przepisy z Czerwona Porzeczka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję