Sałtaka makaronowa z surimi

Sałtaka makaronowa z surimi

Sałtaka makaronowa z surimi

Składniki: 250 dag makaronu kokardki 300-400 g paluszków krabowych 2 średnie czerwone cebule 1 ogórek szklarniowy puszka kukurydzy pęczek koperku 4 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżeczki musztardy sarepskiej ostrej Wykonanie:Makaron gotujemy al dente i pozostawiamy do wystygnięcia. Paluszki krabowe kroimy w półokrągłe kawałeczki, ogórka w kostkę, cebulę w piórka. Koperek drobno siekamy. Wszystko razem wrzucamy do miski, dodajemy kukurydzę i mieszamy.Z majonezu, jogurtu i musztardy p... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka

Autor

CzerwonaPorzeczka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czerwona porzeczka, majonez, makaron, koperek, ogórki, cebula, jogurt, ogórek, makarony, sosy, jogurtu, porzeczki, czosnkowy, siekane, sałatki, sos czosnkowy, sos do makaronu

Inne przepisy z Czerwona Porzeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję