
Syrop żurawinowy bez cukru 😍 Idealny do jesiennej herbatki! Teraz świeżą żurawinę znajdziecie bez problemu na targach. Taki syrop należy trzymać w lodówce do ok. 10 dni, ale jeżeli chcecie zrobić go więcej albo część zachować na zimę to wystarczy go zapasteryzować. Na końcu przepisu napiszę jak ❤️ Syrop jest mało słodki - a tak naprawdę praktycznie wcale nie jest słodki :) Stworzyłam go w takiej formie aby był bombą zdrowia, a nie słodzidłem bo ja używam do słodzenia jesiennej herbaty miodu. Jeżeli chcesz aby poza... czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...
To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...