Przepis na : obiad
Składniki – porcja dla dwóch osób: 2 – 3 szklanki bulionu, 1 brokuł, 2 ziemniaki, sól, pieprz do smaku, 4 łyżki startego sera parmigiano reggiano. Krok 1 Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki, ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa gotujemy w bulionie do miękkości – około 15 – 20 minut. Krok 2 Zupę miksujemy blenderem na gładką masę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, zagęszczamy startym serem. Smacznego function load(url, callback) { var xhr; if(typeof XMLHttpRequest !== 'undefined') xhr = ...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Kocham życie i wszystko to, co mnie otacza – ludzi, miejsca, muzykę,podróże. Wieczna optymistka szukająca wyzwań, Już zastanawiam się „Ciekawe, co fajnego się dziś wydarzy?” :)