Czosnkowe podpłomyki z natką pietruszki
Czosnkowe podpłomyki z natką pietruszki
Bardzo smaczne chlebki, idealne na lunch lub obiadokolację. Można je potraktować jako dodatek do sałatki (np. greckiej, caprese) czy deski serów. Bardzo mi smakowały same, ewentualnie delikatnie polane ketchupem. :) Przepis jest prosty a ciasto bardzo dobre. Następnym razem zrobię z niego cebularze. :) Polecam.
Czosnkowe podpłomyki z natką pietruszkiPRZEPIS/źródło: N.Lawson "How to be a domestic goddess", kursywą zaznaczyłam swoje modyfikacje/ Temperatura pieczenia: 200oC | Czas pieczenia: ok. 20 min.Cia... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu coolinarnastrefa.blogspot.com
Autor
coolinarnaStrefa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czosnkowy, ciasto, pieczenie, ser, sosy, pietruszka, placki, mąka, greckie, lekka, czosnek, sałatki, proste i szybkie przepisy, sałatka, sos ziołowy, proste ciasto, sałatka grecka, salatka z serem, smaczna sałatka, smaczna sałatka, lekkie ciasto, placek z serem, sos czosnkowy, lekkie dania, lekkie sałatki, sałatki z sosem czosnkowym
Inne przepisy z coolinarnastrefa.blogspot.com
Dodaj komentarz
COOLinarna Strefa,
9 marca 2013 19:49:17Są pyszne. Polecam zrobić i samemu się przekonać. :)