Przepis na : obiad
Pyszny tradycyjny obiad, który ze smakiem zjedzą i dorośli i dzieci. Mięso przygotowane w ten sposób zawsze wychodzi delikatne, kruche i wprost rozpływa się w ustach. Smakuje idealnie z kremowym, aromatycznym sosem. Całość można przygotować wcześniej i odgrzać w dniu podania. Będzie idealne na obiadokolację po pracy lub na bardziej uroczysty obiad w gronie rodziny lub znajomych. Jako dodatek sprawdzi się kasza gryczana, jęczmienna, czy pęczak. Świetne będą też ziemniaczki lub po pro... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...