Przepis na : kolacja
Kiedy usłyszałam, że koleżanka robi fasolkę szparagową w pomidorach, to zdziwiłam się trochę. Trudno mi było jakoś w pierwszej chwili wyobrazić sobie to połączenie. Ale przecież robimy naszą polską fasolkę po bretońsku i lubimy ją. Dlaczego zatem delikatniejsza jej odmiana nie miałaby być smaczna? Niewątpliwą zaletą tej potrawy jest szybkość wykonania i to, że doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Chcecie jej spróbować?Składniki na dwie porcje:4 spore garście f... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.