Warzywny gulasz z soczewicy puy

Warzywny gulasz z soczewicy puy

Warzywny gulasz z soczewicy puy

Przepis na : obiad

I znowu soczewica na obiad . Tym razem wybrałam soczewicę puy. Bardzo lubię przyrządzać dania z tej soczewicy, bo zachowuje ona swój naturalny kolor i kształt po ugotowaniu, jest lekko pieprzna w smaku i nie wymaga namaczania. Soczewica puy pasuje do większości warzyw, a dzisiaj postanowiłam ją ożenić ze szpinakiem. Lekkie danie na obiad Warzywny gulasz z soczewicy puy Składniki: 2- 3 porcje 100 g soczewicy puy 1 duża marchewka 1 łodyga naciowego selera, duża 1 cebula 2 duże ząbki czosnku 400 ml bulionu z k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu codojedzenia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję