Mrożone owoce – jak je wykorzystać
Mrożone owoce – jak je wykorzystać
Mrożenie to jeden z najstarszych sposobów na przechowywanie żywności – praktycznie od zawsze ludzie mrożą warzywa, owoce, mięso a nawet gotowe dania. To świetny sposób na przedłużenie świeżości produktów, ułatwienie sobie gotowania, zaoszczędzenie pieniędzy i przemycenie do diety więcej cennych witamin nawet poza sezonem letnim. Ponadto mrożenie owoców jest jak zatrzymanie smaku wakacji, a posiadanie takich zasobów zimą w swojej zamrażarce to prawdziwe szczęście. Jest bardzo wiele sposobów na ich wykorzystan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu codojedzenia
Autor
codojedzenia
Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
maliny, dieta, banan, truskawki, koktajle, jabłka, śliwka, deser, desery, wiśnia, bananowe, mięso, bez pieczenia
Inne przepisy z codojedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję